Connect with us

Uncategorized

Semak Keputusan Peperiksaan Online

Published

on

Semak Keputusan Peperiksaan . Kini semua keputusan peperiksaan pelajar boleh diakses sendiri oleh pelajar, guru, dan juga ibu bapa. Ini amat memudahkan semua pihak untuk mengakses seterusnya membuat penilaian dan analisis akademik pelajar.

semak keputusan peperiksaan online

Semak Keputusan Peperiksaan Online

Keputusan peperiksaan pelajar akan terus tersimpan rapi di dalam sistem yang dinamakan sebagai sistem SAPS. Bolehlah klik mana yang berkenaan di bawah

Untuk semakan keputusan Peperiksaan oleh ibu bapa 
Key in data keputusan peperiksaan untuk guru

116 Comments

116 Comments

  1. Falin

    April 4, 2016 at 12:58 pm

    kadang-kadang laman web NKRA ini tidak boleh diakses. Mungkin terlalu byk pengunjung atau talian x cukup cepat?

  2. Anonymous

    June 13, 2016 at 3:08 pm

    Nak cek guane,kawe bukok tok le pung

  3. debora jack

    November 4, 2016 at 12:41 pm

    Nak check result adik tp tak boleh buka pun??.. why?

  4. Azian Kamisan

    November 9, 2016 at 12:08 pm

    Knpa x boleh bukak saps ni??????? Apa mslhnya!!!!!!!!!

  5. Cik matahari

    March 17, 2017 at 3:00 am

    Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

  6. Cik matahari

    March 17, 2017 at 3:01 am

    Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

  7. Firdaus Daus

    March 17, 2017 at 3:11 pm

    Bodo..susah je

  8. Anonymous

    March 18, 2017 at 6:23 am

    Dulu lagi better. Yg upgrade punya ni mnyusahkan orang.

  9. Anonymous

    March 22, 2017 at 12:36 pm

    Apabenda sia..

  10. Ram23

    March 30, 2017 at 4:21 am

    Now more complicated

  11. Anyone

    March 30, 2017 at 10:56 am

    Phl x msuk lak ni… lg ok yg sbwlum ni punye???

  12. Blogging with Cikgu Ain (^_^)

    April 26, 2017 at 3:58 am

    bye

  13. Unknown

    May 26, 2017 at 11:10 pm

    kenapa saya nk bukk saps xboleh? dy kluar your connection is not private.. hm…aaaaaaa ;((

    • Uz

      June 3, 2017 at 2:54 pm

      Ya betul tu

  14. Aziha Mohamad

    May 31, 2017 at 12:49 pm

    Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

  15. Aziha Mohamad

    May 31, 2017 at 12:49 pm

    Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

    • Amani

      November 23, 2018 at 9:23 am

      Btul saya sebagai pelajar pon nk tgk tpi x kluar2

  16. Uz

    June 3, 2017 at 2:52 pm

    Susah juga ni

  17. anon

    June 5, 2017 at 6:48 pm

    sia sia je upgrade kalau makin menyusahkan orang.Hilang mood nak tgk result.

  18. yamuna

    June 7, 2017 at 8:07 am

    kenapa tidak boleh buka saps…..macam mana nak buka saps ini

  19. abd rahman

    June 10, 2017 at 4:32 am

    Bodoh tk leh bukak

  20. rahman

    June 10, 2017 at 4:35 am

    Saya nk bukak tk leh.Bodoh btl la.

  21. Khai

    June 12, 2017 at 6:34 pm

    Knp x leh bkk??

  22. Dillah

    June 13, 2017 at 12:14 pm

    Dulu senang nak check…skrang dh tak dpt…?????menyusahkan org je…

  23. Wan roslina

    June 14, 2017 at 11:14 pm

    Kenapa x leh buka ni????.. nk tgk result anak.. susah jew..!!!

    • Amir Farhan

      December 4, 2017 at 12:12 am

      Memang bodoh mcm pukimak tau

  24. ieyla

    June 16, 2017 at 2:41 pm

    pahal xpat bukak ow..?lelah naip jak tangan

  25. Ainul

    June 20, 2017 at 12:35 pm

    Tahh , palabana betoi , aku nk tgk result aku mcm mna pon tkboleh bukak bongok ??

  26. nur asfalisa

    June 20, 2017 at 1:43 pm

    x leh buka pun…

  27. Nur Savira Bilkhis Binti Kasti

    June 23, 2017 at 12:28 pm

    Ish sekarang susah la nak buka …apa la app ni…

  28. MAK KAU NAK AJAR NI...

    July 3, 2017 at 3:51 pm

    Xleh cakap mcm tuuu…..cakap mcm ni je….gilo menate niiii.
    .aq xleh bukok langsung

    • Shafiq aiman

      November 20, 2017 at 1:43 pm

      Saya setuju…hahaha

  29. alia

    July 15, 2017 at 3:45 am

    knape la tk blh bukak plk ni…menyusahkan org betul la..

  30. syuhada

    July 27, 2017 at 7:37 am

    Sekarang susah check

    • Amir Farhan

      December 4, 2017 at 12:15 am

      Kau siapa

  31. devarubini

    July 31, 2017 at 8:28 am

    hai

  32. Zakariashamsuddin

    August 5, 2017 at 3:25 am

    Awat x leh lakk ayah ku bleh bkak jerrr korg yg x tauu mcm mana eeee

  33. soojung

    August 8, 2017 at 10:59 am

    bapak kau tak boleh bukak .sh** !

  34. kamarul akhbar

    August 10, 2017 at 4:19 pm

    tahap malaya susah die ni

  35. Fathin

    August 24, 2017 at 10:58 am

    X boleh bukak

  36. pengguna

    August 30, 2017 at 1:16 pm

    kate saps ni mmudahkan ibubapa check result ank..tp ushkan mak bapak nk check,aq nk check result sdiri pn x bleh…adooii mkin mnyusahkan org adela

  37. Mohd shamy haqimi

    September 6, 2017 at 5:26 am

    Saps ini memudahkan orang cek semak kepetusan murid

  38. Siti nuralysa sofea

    September 9, 2017 at 5:13 am

    Nk cakap tenet xde mmg ade …. ishhhh

  39. zulaikha

    September 13, 2017 at 8:37 am

    Bkpo tkleih bukok ni. Kalu bankrap skali tkyoh la sapaa nk nyusah kopghe . Sila meninggal ?

  40. zulaikha

    September 13, 2017 at 8:37 am

    Letih la duk main gini woii

  41. zulaikha

    September 13, 2017 at 8:38 am

    Bkpo tkleih bukok ni. Kalu bankrap skali pun tkyoh la sapaa nk nyusah kopghe . Sila meninggal ?

  42. Qhenny Rynny

    September 19, 2017 at 7:05 am

    napa nda bleh bukaa niii..

  43. norman

    September 21, 2017 at 5:10 am

    keputusan peperiksaan

  44. aziz

    September 22, 2017 at 7:30 am

    baiki lagi lah sistem ni. overload kalau asingkan mengikut negeri lagi bagus

  45. Fairos

    September 23, 2017 at 3:58 am

    Asall susah sngat nak buka nie?
    Senang lgi yg dlu tu

  46. macr

    September 24, 2017 at 8:07 am

    Apa bah ni,,,, bnyk kali sudah aq tekan ndk dapat juga????

  47. Vasanti

    September 27, 2017 at 7:09 am

    Why its be more difficuilt to open the page

  48. Grace

    September 30, 2017 at 7:07 am

    sayaddfgghdfcg

  49. Mathe varmman

    October 5, 2017 at 8:19 am

    Why can’t open…..

  50. aisyah

    October 5, 2017 at 12:16 pm

    Bagus ada saps ….senang nak tengok result

  51. aisyah

    October 5, 2017 at 12:20 pm

    Check result x boleh

  52. Pjx²

    October 6, 2017 at 10:33 am

    Tak perlu lah nak bagi perkataan kesat, kat sini bukan ibubapa je ada, kanak² pun ada

  53. Alya

    October 8, 2017 at 9:00 am

    Asal x leh bukak

  54. Editan Foto

    October 20, 2017 at 9:17 am

    makasih infone,, semoga tambah maju blognya..

  55. rasidi bin noh

    October 25, 2017 at 8:28 am

    Sistem palat…

  56. Panduan Terkini

    October 25, 2017 at 6:36 pm

    Sekarang susah pulak nak check. takkan database kecil sangat …

  57. Damit

    November 6, 2017 at 6:57 am

    Semua x betul lah semakan online ni,,dia kata semua di,hujung jari,tp x bole,jgak.tipu

  58. Abdul Rahim Jaafar

    November 6, 2017 at 11:23 am

    Teruk…teruk…berjuta2 teruk ni saps….dulu ok…skrg teruk…ikut teruk dgn govmnt malsysia

  59. sitti aisyah binti mansur

    November 8, 2017 at 2:16 pm

    ssh la mcm ni.Nak check kputsn pon x bleh

  60. zie

    November 9, 2017 at 9:01 am

    kenapa payah sangat nak cari nama sekolah?

    • intan

      May 30, 2018 at 4:15 pm

      Tau xpe…menyirap

  61. kyra umairah

    November 9, 2017 at 12:34 pm

    saps wajib oleh guru

  62. nuruladila

    November 9, 2017 at 12:36 pm

    saps wajib tulis

  63. Zakiah

    November 13, 2017 at 8:45 am

    Kenapa tak boleh tengok ni..?????

  64. Nurin

    November 13, 2017 at 9:21 pm

    Mcm mana ni ? Dri td x lpas ii ☹

    • Mairah kathijah

      June 28, 2018 at 4:04 pm

      Bodohnya saps ni… asal tak leh bukak membazirkan masa dan internet aku jer… tak leh nk bukak terus… tak yah nk link semua ni… merimas kan…

  65. Nor harina abd ghani

    November 14, 2017 at 11:33 am

    Dh brpuluh kali bukak apps ni awatt xboleh…aduiii

  66. ann

    November 14, 2017 at 2:25 pm

    sebelum ni boleh je buka..skrg ni knpa tak boleh buka?.

  67. Idris bin Harun

    November 15, 2017 at 3:44 pm

    cikgu dah masukkan keputusan atau belum? camne nak semak asyik suruh download je. Tak faham nak download apekebendanya
    .

  68. AMIR

    November 16, 2017 at 5:25 pm

    APE PUNYA LINK NIE…X JADI PON…SIAL LARH

  69. 민하영

    November 16, 2017 at 6:24 pm

    Asal x leh bukak? Adoi..바보 ! Aku nak tengok keputusan peperiksaan aku lah!!!!! Ni yang buat aku marah neyhhh! 시발!

  70. hIdra

    November 16, 2017 at 9:12 pm

    Aduh tk leh bkak plak

  71. Anonymous

    November 16, 2017 at 11:21 pm

    Ini nak cek keputusan ke nak cari gaduh

  72. Anonymous

    November 16, 2017 at 11:22 pm

    Upgrade la system..kau hidup kat zaman batu ke

  73. Fazrul

    November 18, 2017 at 4:26 pm

    Saya suka SAPS yg dulu

  74. Rahsiaa99

    November 18, 2017 at 8:01 pm

    Xbolehhh bukaaa asall niii weyyy????

  75. Sufian suhaimi

    November 19, 2017 at 3:01 pm

    Penipu..!!!!

  76. Misteri

    November 19, 2017 at 3:52 pm

    X bley buka punnn???

  77. pengguna tegar

    November 19, 2017 at 9:52 pm

    asal jadi mcm ni..sistem dulu ok je..nk upgrade tapi lagi teruk..

  78. ZURINAH WAHID

    November 20, 2017 at 6:04 pm

    Keputusan periksa sekolah rendah

  79. Nur sarah lisa

    November 24, 2017 at 11:18 am

    Nape x leh buke saps ni yee…pyah sngguh,kte saps ni snang tpi knpe pyh yeee…

  80. Norhafizawati

    November 24, 2017 at 7:07 pm

    Why?????

  81. Nabihah

    November 25, 2017 at 6:25 pm

    X boleh bukak pon..

  82. zombie

    November 25, 2017 at 6:40 pm

    bangangg! x leh bukak! menyusahkann je! baik x pyh upgrade!

  83. Miniya

    November 26, 2017 at 7:46 pm

    one month trying also be like this?how we want to check as students!!!please required this problem and make fast to solve this….ThankYou

  84. kemai

    November 28, 2017 at 11:12 am

    Lebih baik guna saps lama..lagi senang…untuk cheak..tapi saps kini makin susah. Pening kepala..nak cheak pun takda mood lagi..

  85. Kaiser Wilhelm Hitler

    December 2, 2017 at 1:41 am

    TAK BOLEH BUKA!!! KENAPA???!!!

  86. pelajar

    December 5, 2017 at 4:02 pm

    asal xleh buka ni…jem aa.

  87. Lvyanna

    December 13, 2017 at 6:35 pm

    Aduhhh..nokurooo iti tu aku obuli man bukaon….Kwang ajooooooooo….

  88. azrul nasir bin awang juri

    December 16, 2017 at 1:18 am

    Bagus nya yang lulus…

  89. sunita

    December 21, 2017 at 12:57 pm

    nape tak boleh masuk

  90. Dayang azni binti awang piut

    December 29, 2017 at 7:48 pm

    Keputusan peoeriksaan akhir tahun 2017,smk bongawan 2 papar, sabah

  91. bella

    May 28, 2018 at 3:44 pm

    Kenapa tk boleh bukak???…

  92. intan

    May 30, 2018 at 4:18 pm

    Xboleh tgk nama sek.Type byk X xkuar lgsg.Pelik btl saps yg dah upgrade baru ni…

  93. Alif

    June 10, 2018 at 4:06 pm

    Haram tak leh pon begap

  94. lela

    June 12, 2018 at 10:28 am

    rasanya buat masa ni tak boleh buka sbb ada penyalahgunaan data peribadi.

  95. Shalu

    June 14, 2018 at 2:54 pm

    Kenapa x blh buka saps INI….

  96. elviana richard

    June 19, 2018 at 3:24 pm

    Macam mana nak tengok results kalau tak boleh buka !

  97. Nodbodyperfect

    June 24, 2018 at 4:19 pm

    Bodoh punya saps

  98. MXRDHIXH_1912

    June 26, 2018 at 3:12 pm

    redho jer laaaaaaaaaaaaaaaaaaa….. ^-^…..-_-…. STRESS …………. XLEY BUKOK….

  99. mien

    June 26, 2018 at 11:17 pm

    bila boleh check result anak..lama
    sgt ttup.nak marah pn ya😪

  100. Siti Rafidah Binti Hashim

    July 1, 2018 at 2:34 pm

    kenapa sistem ni tak boleh akses.

  101. Nini

    July 2, 2018 at 7:44 pm

    Saps kena godam la wey

  102. kambing

    July 2, 2018 at 11:23 pm

    mbek

  103. AM

    July 3, 2018 at 7:49 am

    mungkin pihak bertanggungjawab sedang membaiki atau menaik taraf sistem nkra saps ini, tetapi mengapa perlu mengambil masa begitu lama untuk di buka, ini boleh menyebabkan kemarahan orang kerana ada sesetemgah murid dan ibu bapa mahu melihat result anak anak mereka secara terus dan segera.

  104. haters

    July 14, 2018 at 1:33 pm

    Napa x blh buka ni?!

  105. Ong ching hoo

    July 19, 2018 at 10:36 pm

    Hi nak tahu

  106. annonymous person

    August 17, 2018 at 10:02 pm

    Why cannot be open?

  107. Sofea

    November 10, 2018 at 6:02 am

    Dulu senang jer nk bukan nape lh ssh sssssgttt skrg ni..apolh masalahnya..kata figuring jari jerr..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending