Semak Keputusan Peperiksaan Online

Semak Keputusan Peperiksaan . Kini semua keputusan peperiksaan pelajar boleh diakses sendiri oleh pelajar, guru, dan juga ibu bapa. Ini amat memudahkan semua pihak untuk mengakses seterusnya membuat penilaian dan analisis akademik pelajar.

semak keputusan peperiksaan online

Semak Keputusan Peperiksaan Online

Keputusan peperiksaan pelajar akan terus tersimpan rapi di dalam sistem yang dinamakan sebagai sistem SAPS. Bolehlah klik mana yang berkenaan di bawah

Untuk semakan keputusan Peperiksaan oleh ibu bapa 
Key in data keputusan peperiksaan untuk guru

24 Comments

  1. kadang-kadang laman web NKRA ini tidak boleh diakses. Mungkin terlalu byk pengunjung atau talian x cukup cepat?

    Reply
  2. AnonymousJune 13, 2016 at 3:08 pm

    Nak cek guane,kawe bukok tok le pung

    Reply
  3. Nak check result adik tp tak boleh buka pun??.. why?

    Reply
  4. Knpa x boleh bukak saps ni??????? Apa mslhnya!!!!!!!!!

    Reply
  5. Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

    Reply
  6. Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

    Reply
  7. Dulu lagi better. Yg upgrade punya ni mnyusahkan orang.

    Reply
  8. Apabenda sia..

    Reply
  9. Now more complicated

    Reply
  10. Phl x msuk lak ni… lg ok yg sbwlum ni punye๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’

    Reply
  11. kenapa saya nk bukk saps xboleh? dy kluar your connection is not private.. hm…aaaaaaa ;((

    Reply
  12. Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

    Reply
  13. Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

    Reply
  14. Susah juga ni

    Reply
  15. sia sia je upgrade kalau makin menyusahkan orang.Hilang mood nak tgk result.

    Reply
  16. kenapa tidak boleh buka saps…..macam mana nak buka saps ini

    Reply
  17. abd rahmanJune 10, 2017 at 4:32 am

    Bodoh tk leh bukak

    Reply
  18. Saya nk bukak tk leh.Bodoh btl la.

    Reply
  19. Knp x leh bkk??

    Reply
  20. Dulu senang nak check…skrang dh tak dpt…๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Žmenyusahkan org je…

    Reply
  21. Wan roslinaJune 14, 2017 at 11:14 pm

    Kenapa x leh buka ni????.. nk tgk result anak.. susah jew..!!!

    Reply

Your email address will not be published.