Semak Keputusan Peperiksaan Online

Semak Keputusan Peperiksaan . Kini semua keputusan peperiksaan pelajar boleh diakses sendiri oleh pelajar, guru, dan juga ibu bapa. Ini amat memudahkan semua pihak untuk mengakses seterusnya membuat penilaian dan analisis akademik pelajar.

semak keputusan peperiksaan online

Semak Keputusan Peperiksaan Online

Keputusan peperiksaan pelajar akan terus tersimpan rapi di dalam sistem yang dinamakan sebagai sistem SAPS. Bolehlah klik mana yang berkenaan di bawah

Untuk semakan keputusan Peperiksaan oleh ibu bapaย 
Key in data keputusan peperiksaan untuk guru

38 Comments on "Semak Keputusan Peperiksaan Online"

  1. kadang-kadang laman web NKRA ini tidak boleh diakses. Mungkin terlalu byk pengunjung atau talian x cukup cepat?

  2. Nak cek guane,kawe bukok tok le pung

  3. Nak check result adik tp tak boleh buka pun??.. why?

  4. Knpa x boleh bukak saps ni??????? Apa mslhnya!!!!!!!!!

  5. Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

  6. Bodoh punya link. Tak leh bukak ppulak.

  7. Dulu lagi better. Yg upgrade punya ni mnyusahkan orang.

  8. Apabenda sia..

  9. Now more complicated

  10. Phl x msuk lak ni… lg ok yg sbwlum ni punye๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’

  11. kenapa saya nk bukk saps xboleh? dy kluar your connection is not private.. hm…aaaaaaa ;((

  12. Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

  13. Kami sebagai pelajar yang teruja nak tengok result hampa,,

  14. Susah juga ni

  15. sia sia je upgrade kalau makin menyusahkan orang.Hilang mood nak tgk result.

  16. kenapa tidak boleh buka saps…..macam mana nak buka saps ini

  17. Bodoh tk leh bukak

  18. Saya nk bukak tk leh.Bodoh btl la.

  19. Knp x leh bkk??

  20. Dulu senang nak check…skrang dh tak dpt…๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Žmenyusahkan org je…

  21. Kenapa x leh buka ni????.. nk tgk result anak.. susah jew..!!!

  22. pahal xpat bukak ow..?lelah naip jak tangan

  23. Tahh , palabana betoi , aku nk tgk result aku mcm mna pon tkboleh bukak bongok ๐Ÿ–•๐Ÿ˜’

  24. Ish sekarang susah la nak buka …apa la app ni…

  25. MAK KAU NAK AJAR NI... | July 3, 2017 at 3:51 pm | Reply

    Xleh cakap mcm tuuu…..cakap mcm ni je….gilo menate niiii.
    .aq xleh bukok langsung

  26. knape la tk blh bukak plk ni…menyusahkan org betul la..

  27. Sekarang susah check

  28. hai

  29. Awat x leh lakk ayah ku bleh bkak jerrr korg yg x tauu mcm mana eeee

  30. bapak kau tak boleh bukak .sh** !

  31. kamarul akhbar | August 10, 2017 at 4:19 pm | Reply

    tahap malaya susah die ni

  32. kate saps ni mmudahkan ibubapa check result ank..tp ushkan mak bapak nk check,aq nk check result sdiri pn x bleh…adooii mkin mnyusahkan org adela

Leave a comment

Your email address will not be published.


*